Over Goldstine

Van harte welkom bij Goldstine!

Het internet zorgt ervoor dat steeds meer mensen meer voorkennis van zaken hebben dan 10 jaar geleden, waardoor een eenvoudig verkoop-praatje niet meer volstaat. Goldstine is zodoende ontstaan als antwoord op de groeiende vraag naar kwalitatieve sales en acquisitie bedrijven.

De tijd waarin we leven vraagt om een open en transparante manier van zakendoen. Goldstine biedt u die. Wij zetten uw gekwalificeerde leads om tot kwalitatieve afspraken en sluiten deals met onze beproefde bezoek- en verkooptechnieken. U vraagt en wij leveren!

Volgens ons zijn verkoop, direct marketing en afspraken maken allen een vak apart. Hoe mooi is het als uw verkoper al zijn/haar commerciële tijd kan besteden aan daadwerkelijk verkopen? Voorwerk middels acquisitie kost tijd die ten koste gaat van het binnenhalen van orders.

Wanneer u de verkoop uit kunt besteden hoeft u enkel nog te “produceren” en krijgt de daadwerkelijke verkoop van uw product of dienst de aandacht die het verdient. Hoe goed uw product of dienst ook is, soms hebben mensen alsnog dat ene zetje in de rug nodig om het daadwerkelijk af te nemen.

Bent u zelf, net als wij, ook overtuigd van de kwaliteiten van uw eigen product of dienst, maar kunt u nog wat hulp gebruiken bij het vergroten van uw omzet?

 

Laten we dan direct een afspraak inplannen!