Diensten

Goldstine biedt ieder bedrijf de mogelijkheid om de business development en leadgeneratie marketing gedeeltelijk of geheel uit te besteden. Enkel het monitoren van afgesproken KPI’s blijft over voor u. Sleutelwoord in dit type dienstverlening is voor ons converteren:

– Meer handel uit bestaande leads, meer handel uit nieuwe leads.

Hieronder kunt u al onze diensten vinden welke wij geheel op maat aanbieden.

 

Bussiness Development:

Wat maakt de sporter tot kampioen? Het antwoord is simpel en ligt in de planning, de aanpak en de strategie. Bij business development is dat niet anders. Aan de basis van explosieve groei ligt altijd een gedegen marketing en salesplan ten grondslag. Onze expertise uit verschillende vakgebieden heeft meerdere (startende) bedrijven geholpen met het opzetten van nieuwe concepten en projecten. In een persoonlijk gesprek leggen wij graag uit hoe wij deze bedrijven vanaf het prille begin hebben ondersteund en helpen groeien tot gezonde, landelijk opererende incubators en accelerators.

Bij de Goldstine bussiness development kun je de volgende zaken verwachten:

  • Een marktbewerkingsplan, inclusief leadgeneratie en lead opvolg strategie met marketing en content planning.
  • Begeleiding en/of daadwerkelijke ondersteuning in de uitvoer van het plan, inclusief bellen van leads en advertentiebeheer.
  • De uiteindelijke overdracht van de activiteiten middels één of verschillende trainingen of handboeken.

 

Sales Training:

Training, discipline en karakter was jarenlang het motto van een van de grootste voetbalclub in Nederland. Dankzij dit motto haalde zij meerdere nationale en internationale prijzen. Goldstine heeft de beste verkooptalenten tot haar beschikking om hun kennis, discipline en karakter over te kunnen brengen op uw medewerkers middels een enerverende workshop of rollenspel. Bekijk hier de informatie voor sales trainingen en company coaching trajecten van Goldstine.

 

 

Lead generatie marketing en optimalisatie:

Wil je meer weten over onze leadgeneratie mogelijkheden, klik dan hier.

 

 

Lead converting (Bellen van leads):

Wij vinden dat het verzamelen van leads iets is waar een bedrijf zijn accountmanager in moet kunnen faciliteren. Het bedrijf zal altijd samen met zijn sales team een groot-, of kleinschalig marktonderzoek moeten doen om goed voorbereid te kunnen acquireren. Als dit op de juiste manier gebeurt zouden hier vaak al vanzelf zeer goede leads en afspraken uit kunnen rollen.

Bij Goldstine zetten wij ons dagelijks in om voor allerlei bedrijven, aangeleverde leads, of gegenereerde leads om te zetten naar kwalitatieve en goede afspraken. Onze vernieuwende en effectieve manier van telefonische acquisitie gecombineerd met online leadgeneratie staat garant voor dit succes.

Een belangrijke vraag die wij onszelf altijd stellen; wat is kwaliteit? Kwaliteit is wat ons betreft bespreekbaar. Onze ondergrens is als volgt:

  • De prospect weet wie u bent, wat u bij hem komt doen op de gemaakte afspraak en er is een latente behoefte voor uw product en/of dienst. Eventueel verzorgen wij desgewenst een kort gespreksverslag en een afspraak bevestiging.

Van de bakker op de hoek tot aan de minister president, voor Goldstine is iedereen bereikbaar. Indien gewenst kunnen wij zelf ook de bezoeken afgaan om de gewenste conversie zo snel mogelijk te bereiken.