Een website is tegenwoordig vaak meer dan alleen maar een visite kaartje. Met de juiste optimalisatie zorg je ervoor dat je website naast design ook functioneel voldoet aan je eisen en wensen. Belangrijke vragen zijn altijd: Hoeveel bezoekers wil ik naar mijn website krijgen, wat mogen en kunnen ze doen op mijn website, en welke conversie wil ik behalen? Bij Goldstine vinden wij dat het genereren van leads enkel een tussenstap is, het einddoel is natuurlijk altijd: Klanten. Bij onze website optimalisatie focussen we ons daarom ook altijd op dat einddoel.

 

Website optimalisatie:

Je hebt al een eigen website en je hebt er al veel geld in gestoken. Wij zijn van mening dat we in eerste instantie proberen te werken vanuit hetgeen iemand al heeft. Met ons netwerk en ons team kunnen wij bestaande websites vrij gemakkelijk optimaliseren tot sterke leadgenerators. Mocht dit niet kunnen, dan is er altijd de optie dat wij een campagne pagina maken, uiteraard is deze dan het eigendom van jouw bedrijf en bouwen wij de site in de zelfde stijl. Alleen is deze campagne pagina helemaal ingesteld in haar einddoel: het binnenhalen van nieuwe leads.

 

Social Advertising:

Er zijn verschillende sociale media waarop je kunt adverteren tegenwoordig. Wij focussen ons voornamelijk op de business 2 business lead advertenties. De belangrijkste uitgangspunten voor de keuze van welke media we kiezen hangt af van de doelstelling van onze klant. Sommige mensen willen graag de zzp’ers bereiken, anderen weer specialistische inkopers of bedrijfseigenaren. Wij werken in ons geval veel met Linked In en Facebook/Instagram en plaatsen: video advertenties, foto advertenties, carrousel advertenties, directmails, inmails en messenger ads.

 

SEO & SEA:

Google is een interessant platform, niet alleen omdat het ’s werelds grootste zoekmachine is waar je tussen moet staan, op de eerste pagina bij de voor jou meest relevante zoekopdrachten, maar het is ook een erg interessant adverteer platform voor o.a webshops. Wij kunnen helpen met geoptimaliseerde teksten die jouw online vindbaarheid vergroten en met effectieve (display) advertenties om naamsbekendheid te vergroten en om meer leads of deals te genereren.