Van harte welkom bij Goldstine!

Het internet zorgt ervoor dat steeds meer mensen meer voorkennis van zaken hebben dan 10 jaar geleden, waardoor een eenvoudig verkoop-praatje niet meer volstaat. Goldstine is zodoende ontstaan als antwoord op de groeiende vraag naar kwalitatieve marketing, sales en acquisitie bedrijven.

De tijd waarin we leven vraagt om een open en transparante manier van business development. Goldstine biedt u die. Wij zetten weloverwogen online lead campagnes op, indien noodzakelijk, ondersteunen wij dit door de leads zelf na te bellen en/of met training en coaching op dat gebied. Wij helpen jou om gekwalificeerde leads om te zetten tot kwalitatieve afspraken en helpen met het sluiten van deals dankzij onze beproefde bezoek- en verkooptechnieken. Daarnaast kunnen wij ook op andere manieren lead lijsten samenstellen.

Volgens ons zijn verkoop, marketing en afspraken maken allemaal aparte disciplines waar wij in gespecialiseerd zijn. Hoe mooi is het als uw verkoper al zijn/haar commerciële tijd kan besteden aan daadwerkelijk verkopen? Voorwerk middels acquisitie kost tijd die ten koste gaat van het binnenhalen van orders.

 

Bent u zelf, net als wij, ook overtuigd van de kwaliteiten van uw eigen product of dienst, maar kunt u nog wat hulp gebruiken bij het vergroten van uw omzet?

 

Laten we dan direct een afspraak inplannen!